Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 14:07 - Паразити – Описание
Автор: bin4eto Категория: Други   
Прочетен: 12773 Коментари: 2 Гласове:
0



 

Думата „паразит” се използва с две значения. Всичко, което живее върху вас или във вас- не само, за да се намира там, но и за да се храни от вас, е паразит. Без значение от размера си, то може да се нарече паразит. Но по някакъв начин е необходимо големите червеи да се разграничат от средните по големина амеби, още по-малките бактерии и най-малките от всички– вирусите. Така че често терминът паразит е запазен за по-големите организми, от амеби нагоре. Тук думата паразит ще се използва и в двата смисъла, а Вие лесно можете да отгатнете за какво става дума. Паразитните червеи се делят на аскарис лумбрикоидес (кръгли червеи) и плоски червеи. Кръглите червеи са кръгли като подземните червеи, въпреки че могат да бъдат тънки подобно на косъм (острици, филария) или микроскопично малки (като трихинела). Плоските червеи наподобяват пиявици. Те имат навика да се прилепват понякога с главата (сколекс) подобно на тениите, понякога със специален смукателен орган подобно на плоските листоподобни паразитни червеи.
Паразитните червеи преминават през фази на развитие, които са много, много различни от тези при човека.
Кръглите червеи като глистите (които се срещат най-често при котките и кучетата), са най-просто устроени. Яйцата се поглъщат като се оближе или погълне малко количество мръсотия. Те снасят мънички ларви. Ларвата достига до белите дробове. Вие я изкашляте и я погълвате. Междувременно тя е сменила обвивката си няколко пъти. Пропълзява до червата, където се превръща в зрял организъм, който снася яйца във вашите изпражнения.

Червеите обикновено имат предпочитани територии. Любимият орган на диофиларията е сърцето (дори човешкото сърце и белодробната артерия). Понякога, обаче, правилата могат да бъдат нарушени. Изследванията показват, че диофиларията може да живее и в други органи, ако те са достатъчно замърсени с разтворители, метали и други токсини. Плоските червеи, подобно на тениите, са много по-сложни от гледна точка на жизненото им развитие. Възможно е случайно да изядете яйцата заедно с мръсотията. След като снесат, мъничката ларва си пробива място в любимия орган. Тялото ви я затваря в мехур. Белите кръвни телца са учени никога да не атакуват тялото ви...и този мехур е вашето тяло. Така че на този етап ларвата има защитно място, което да обитава. Ако се храните е месо, може да изядете такъв мехур, ако случайно се намира в месото, което ядете. Зъбите ви го натрошават на парчете, докато дъвчите. По този начин вие поглъщате малката ларва и тя се опитва да се залепи за червата ви с помощта на главата си. След това тя се удължава, като създава сегмент след сегмент. Сегментите с техните яйца напускат тялото заедно със съдържанието на червата.

Често кучешката тения в по-малката си разновидност се среща в семейството, което отглежда куче.


Плоските червеи подобно на плоските листоподобни паразитни червеи са също сложни. Яйцата, които преминават със съдържанието на червата, не са били предназначени да бъдат изядени като такива. Те е трябвало да се снесат в малко езерце, където охлюви и малки рибки се хранят с тях. Ларвата расте в тези нови „вторични” домакини. По-късно, охлювите ги изхвърлят и те се залепват за шумата близо до езерцето. Те презимуват там обвити в твърд мехур. Нищо неподозиращо животно попада на тях и ги изяжда. Те напускат твърдия мехур като зрели организми и бързо се залепват за червата с помощта на смукателен орган. Сега те имат сигурно „убежище” и могат да съзреят и да снесат яйца.
Съществуват четири плоски листоподобни паразитни червеи: чревни паразитни червеи при човека, чернодробни паразитни червеи при човека, чернодробни паразитни червеи при овцете, панкреасни паразитни червеи при добитъка. Не допускайте думите „при овцете” и „при добитъка” да ви заблудят. Всички те се срешат и при човека.

(От книгата “The Cure for All Diseases”- „Лечение на всичко болести”, д-р Хулда Кларк)

             
Нашите паразити

Хората, подобно на животните, винаги са имали паразити, както отвън, така и вътре в тялото. Лесно е да се забележи тяхното наличие при животни, когато се прави дисекция на жаба или риба в класната стая. Ще ви научат, че всеки орган си има свои паразити. Някои от тях са плоски листоподобни паразитни червеи, други са кръгли червеи, трети са тении.

Плоските листоподобни паразитни червеи

Плоските листоподобни паразитни червеи наподобяват пиявици, впити на едно място, като единственото, което правят е да се хранят и да снасят яйца. Животното, което има зрял листoподобен червей, се нарича първичен домакин. Животното, което има ларвите, се нарича вторичен домакин, например охлюви. Вътре в охлюва малката ларва преминава през етапи на развитие, които отговарят на потребността на паразита, така да се каже, „да прескача” от животно на животно, докато отново достигне първичния домакин. Това може да се промени, тъй като имунитета е намалял. Синкрометърът открива, че вместо един, специфичен охлюв, могат да се използват много охлюви като вторични домакини. Намаления имунитет позволява на паразитите да намират кратки пътечки, понеже бдителността на имунната система е изченала.

Хората преминават през ранно детство, детство, юношество и зряла възраст, за да се размножат и отново да достигнат до ранно детство. Всичко това с една-единствена цел: да оцеляват и да процъфтяват. Нашите паразити оцеляват с нас, но как ще процъфтяват зависи от нашето здраве. Те не могат да виреят добре, когато сме здрави. В природата, по-малко здравото животно съдържа най-много паразити.

При наличие на обилна, питателна храна и чиста вода за животните, паразитите не превземат животното-домакин. Но ако храната е оскъдна, а източника на вода е претъпкан с други животни, тяхното общо здравословно съсътояние се влошава и паразитите започват да виреят в тях. Недоброто здраве и паразитизмът вървят ръка за ръка.

Кръглите червеи

Кръглите червеи много приличат на подземните червеи, само че нямат крака или средство за предвижване. Кръглия червей просто се извива и сменя няколко пъти обвивката си, докато се превърне в зрял организъм. Нашите най-често разпространени кръгли червеи са стронгилоиди и филарии (дълги, тънки влакна) като кърлежите. Котките са се научили да изплюват своите глисти, като се хранят с трева. Малките кученца, също, се учат да се хранят с „кучешка трева”, за да заплетат своите стомашни глисти и да ги изплюят. Но хората, при цялата им интелигентност, изглежда не правят нищо, за да контролират своите паразити.

Синкрометърът показва, че всички ние, още от ранно детство, приютяваме яйца и ларви на глисти, които по-късно променят обвивката си. Тези червейчета, твърде мънички, за да се забележат, ни причиняват пристъпи, екземи, простуда и други детски заболявания.

Паразитите дори могат да живеят в други паразити. Те имат свои собствени бактерии и вируси. И поне една бактерия, салмонелата, има свои частици, подобни на вирус.

Вирусите

Вирусите ни причиняват варицела и заушка, херпес вирусни инфекции тип 1 и 2, ентеровирусни инфекции, аденовисрусни инфекции (простуда) и микобактериалния бацил, който причинява туберкулоза. Досега не сме забелязвали тези връзки, защото тези болести са широко разпрострени, а паразитите са толкова малки и безшумни.

Неодходима е особена интелигентност, за да заподозреш банални неща. Древните и примитивни общества са притежавали тази специална интелигентност. Защо евреите са изключили свинското месо от диетата си? Дали са забелязали, че пастирите на прасета често са страдали от епилепсия, кожна болест и други здравословни проблеми?

Съвременните американски жители също имат известна интелигентност, тъй като са забелязали, че пушенето на цигари често води до рак на белите дробове.

Стронгилоидите

Стронгилоидите ни причиняват мигрена, те може би са причината за нашите пагубни привички, и поставят началото на всички тумори, както ще видим след малко. Кой проблем ще доведат със себе си зависи от това къде се установят и с какво ние, домакините, се храним.

Филариите

Филариите са тънки като една-едничка копринена нишка, но много дълга, така че могат да се оплетат една в друга и да впримчат други клетки. Дирофиларията е още позната като кърлежа при кучетата. Тя е основния причинител на всички сърдечни болести. Тъй като нашия живот завършва най-вече заради сърдечни болести, отколкото заради нещо друго, трябва изцяло да насочим вниманието си върху кърлежа. Досега синкрометърът е открил, че той се намира не само в сърцето, но навсякъде, където имаме течности. Дори нашите очи имат малки нишки от филария, разтворени във флуидите. Гръдният кош със своите лимфни фоликули около белите дробове съдържа части от кърлежи. Коремът със своите перитонеални флуиди също съдържа кърлежи. Ако някои от тези частички от дирофилария успеят да напуснат имунната система и храносмилателни ензими, за да продължават да растат на дължина. Това е началната фаза на Лимфома на Ходжкин, но коремните туморни множества на не – Ходжкин, се причиняват от друг вид филария –Онхоцеркоза. Кърлежите са си спечелили място в нас като растат на дължина, дори вътре в червата, така че техните ясни, прозрачни, подобно на стъкло, нишки, са лесно различими.

Онхоцеркозата

Онхоцеркозата също си е извоювла територия. Нейните стадии се развиват в нашите венозни клапи, като ни причиняват сини верикозни вени. Това води до малки твърди подкожни възелчета.

При животните наличието на чиста храна и вода определя дали те са пълни с паразити и обречени на кратък живот.

При хората отново храната и водата определят нашето здраве и дали сме богати на паразити и обречени на живот, изпълнен с малко енергия и много лекарства.

При хората замърсената храна и вода водят до отслабване на имунната система, така че паразитите могат да виреят.
 

Водата е породила тези критични депресанти на имунната система: PSB, бензин, азбест, азобои, тежки метали, моторни масла и радиоактивни елементи. Храната е породила същите депресанти, чрез обработката на храната, която използва същата замърсена вода, която е причина за всичко.

В резултат на това, в момента хората имат четири широкоразпространени плоски листоподобни паразитни червеи освен фасциолопсис: чернодробните паразитни червеи при овцете, белодробните паразитни червеи, панкреасните паразитни червеи и чернодробните паразитни червеи при хората. Не приемайте, че чернодробните паразитни червеи при овцете се намират само при овцете. Домакините могат да се сменят, когато имунната система е нарушена, така че ние можем да станем „случаен” домакин, както се нарича вече десетилетия наред. По-малко разпространени паразитни червеи стават все по-разпространени, като например, гастротилакс, който причинява кистична фиброза, синдрома на Даун, бъбречна поликистоза, три генетични заболявания. Echinostoma revolutum, паразитът, отговорен за всички случаи на инвалидност и Echinoporyphium recurvatum, един от нашите паразити, свързани с диабета, също са си извоювали място. Имате възможност да видите всеки един от тях, докато убивате паразити със силна програма, когато включва кратка диария. Вземете си силно фенерче и пазете пластмасови чаши и прибори в банята, както и луголов йод, така че да можете да видите собствените си паразити и да ги идентифицирате.

Рецептата за борба с паразитите

Рецептата за борба с паразитите, представена в по-ранните книги, е най-добрата рецепта за убиване на плоски листоподобни паразитни червеи. Тя представлява комбинация от обвивки на черни орехи (все още зелени), листа от пелин и карамфил, счукани още докато са пресни. Процедурата, описана в по-ранните книги, е бавна и лесна за изпълнение, като помага на тези, които трябва да внимават с нови форми на лечение. Ако нямате опит с билките, в началото трябва да опитате с малка доза и постепенно да достигнете до дозите, които наистина дават резултат.

Билките са нашият най-голям дар на планетата!

Те нямат само една активна съставка, която убива паразит, бактерия или вирус. Те имат много активни съставки. Принципът да се извлича една основна съставка и създаването на нейно „сестринско” химично вещество (аналог, производна), е много погрешна. Една активна съставка, като например, 1-аскорбинова киселина, има свои „сестри” заедно със себе си в природата!

Силата на билката не зависи толкова от количеството активни съставки, които ядете. Силата се увеличава много повече, когато поемате всички нейни „сестрински” компоненти, което означава цялата билка. Шипките на розата имат много повече сила от 1-аскорбинова киселина. Синкрометърът показва, че няколко ядки или малко шипки от роза могат да постигнат много повече от обикновени капсули германий или чист витамин С.

Поради тази причина и защото билките ви принадлежат, бидейки вашето единствено истинско съкровище, аз съм избрала билки, там, където е възможно, за да се обезпаразитите, убивайки бактерии и вируси, и за да поддържате здравето си. Това е като допълнение към електронните и други процедури, които се срещат по-нататък.

Паразити в хипоталамуса

В здрав човек хлорогенната киселина отива направо към хипоталамуса, след като се поеме. Но след пет минути, най-много двайсет, тя изчезва. Тя бива обезвредена, смляна, или премахната.

При пациент, болен от рак, тя никога не изчезва. Там се намира един мъничък червей с микроскопични размери. Това е зародиш на стронгилоиди. Това червейче принадлежи към семейството на кръглите червеи, а не към плоските листоподобни паразитни червеи или тениите. Ларвите му променят обвивката си. Смяната на обвивката води до образуването на специални вещества. Може би едно от тях е отговорно за премахването на хлорогенната киселина от хипоталамуса. Може би това червейче се нуждае от този хранителен антиген, за да смени обвивката си или за да постигне други цели. Червеят никога не присъства, освен ако няма хлорогенна киселина.

Паразити в хипофизата

Флоридзинът също отива директно в мозъка, настанявайки се в хипофизната жлеза дори и в здрав организъм. Но той остава там само няколко минути. След това бива премахнат.

При пациент, болен от рак, той постоянно е там. Този досаден алерген присъства непрекъснато – и все пак само ако чернодробният плосък листоподобен паразитен червей при човека е там. По някакъв начин този паразит предотвратява премахването на флоридзина, или, отново, може би, се нуждае от него. Чернодробният плосък листоподбен паразитен червей при човека е е малък паразит, по-малък от ј инч, дори когато е изпънат по дължина. Неговото научно име е Clonorchis sinensis.

Чернодробен плосък листопобен паразитен червей при човека и рак

Чернодробният плосък листоподбен паразитен червей при човека е широкоразпространен, и подобно на стронгилоидите, става по-многоброен със стареенето на човека. Не е учудващ факта, че той играе роля при рака. Всъщност, учени от азиатските страни често са защитавали теорията, че именно този паразитен червей е основната причина за рака, или поне рака на черния дроб. След традиционна клизма можете да видите дузина такива паразити в тоалетната, но тъй като се свиват до 1/8 на 1/6 инча дължина, те могат да останат незабелязани. Връзката между този паразитен червей и рака на черния дроб е била изучавана в продължение на векове. Фактът, че той играе роля при всеки вид рак би останал неясен, ако не беше технологията или Синкрометърът.

Най-малкото парче ябълка, резенче с размера на монета, внася флоридзин в хипофизната жлеза на мозъка, и известно количество във всяка една част на хипофизата в човешкото тяло, например такива, които се движат в кръвта и лимфата. Неговото присъствие е упорито, обаче, само при наличието на Clonorchis.

Паразити в панкреаса

Хранителният алерген, жлъчната киселина, се натрупва в панкреаса на пациенти, болни от рак. И този път съществува свързан с него паразит, този път това е паразитния червй на панкреаса, познат още като Eurythema pancreaticum. Това е същият паразит, който причинява диабет. Той е широкоразпространен, може би благодарение на нашата консумация на нестерилни млечни продукти. Кравето мляко и сиренето винаги съдържат яйца и ларви на паразитния червей на панкреаса. Неговата роля в появата на рака не беше възможно да се открие, защото пиенето на мляко и рака изглежда нямат нищо общо помежду си. Без Eurythema, жлъчната киселина не може да се натрупа. Всъщност, изчезва за минути. Нито пък панкреаса започва своята микро-експлозия.

Глисти и тении

Болест, пренасяна от тениите.
Всички ние имаме паразитни червеи във фаза на тения, можеби още от времето на детството ни, когато сме поемали мръсотия. Не е типично тези червеи да снесат яйца и да се развиват по-нататък. Тяхната цел е да останат скрити. Така по този начин те причиняват много малко вреда.
Но аз съм забелязала, че всички пациенти с ХИВ/СПИН имат „болести, пренасяни от тении”. На този етап те снасят. Те бълват мънички ларви и мехури, плюс неоплодени яйца и техните бактерии по цялото тяло, което ви кара да се чувствате неразположени. По всяка вероятност голямото количество на разтворители, които се натрупват в тялото, ги подтиква да снасят; може би отслабената имунна система ги кара да снасят. Синкрометърът обикновено засича сколекси (главички) и яйца в най-важните органи: вътрешната гръдна жлеза, далака, костния мозък, мозъка и черния дроб.

Тениите, които се разпространяват в тялото, не остават без компания. Те носят със себе си много вредни бактерии и вируси. Стрептомициновата гъбичка е една от най-опасните. Където и да засека такава гъбичка, тенията се оказва някъде наблизо.

Билковата система за борба с паразитите не е ефикасна срещу всички тении. (В старите издания на книгата доктор Кларк препоръчваше Раскал против тения.) Заперът също не може да достигне всеки един от тях. Други традиционни билки, като например, семе от тиква или мъжка папрат, помагат, но най-ефикасното лечение, което съм открила, е Ко-ензим Q10.

Изисква се много голямо количество, може би 300 мг, за да се достигне до такива отдалечени места като мозъка или костния мозък. Това са 3 гр. Ако сте изключително висок или тежък, са необходими 4 гр. (над 55 паунда- 25 кг).

Ко-ензим Q10 обикновено присъства във всяка клетка на тялото. Не е токсичен и няма никакви странични ефекти. Но не бива да се взима продължително време. Внимавайте да не се заразите отново, така че една доза да бъде достатъчна. Можете отново да се заразите, като се храните с месо или млечни продукти.

Ако сте много болен, взимайте определената доза на всеки пети ден, докато се почувтвате по-добре. Ако сте ХИВ позитивен, но не сте болен, взимайте я един път в седмицата. През останалите дни, взимайте по-малка доза, окло 400 мг.

За да постигнете максимален ефект, поемайте дозата на празен стомах, като например, преди закуска. Можете да отворите капсулите или направо изяжте праха или го натрошете на ситен прашец (1/4 чаени лъжички). Не поемайте дузина калпсули, защото самите те могат да съдържат токсини, за които не подозирате.

Ако не сте ХИВ позитивен, можете да запазите голямата доза за момента, в който се разболеете, като вземете голямата доза веднъж в седмицата, докато се почувствате добре.

Упорити тении

Да убиете ларвите на тениите не означава непременно, че сте се преборили с болеста, която те пренасят. Някои разновидности на тениите, например, Echinococus multiocularis, имат ларви вътре в ларвите си. И дори това второ поколение ларви може да съдържа още ларви в себе си. Тези вътрешни ларви са защитени от всички неща, които могат да им навредят. Това несъмнено обяснява защо тока, който заперът излъчва, билки и дори ко-ензим Q10 не могат да ги унищожат. Най-вътрешните ларви се наричат ехинококов пясък. Изследване със Синкрометър показва, че при някои хора, които за нещастие имат тези разновидности на тенията, ехинококовия пясък остава жив дори след всички тези процедури. E. granulosis е най-широкораспространения вид, който оцелява след всички тях. Той се намира нявсякъде по света, нападайки овце, добитък, прасета, коне, кози и кучета.
Но каква вреда могат да причинят няколко останали тении? Когато повечето от тях умрат, здравето ви със сигурност ще се подобри. Сами по себе си, те не могат да навредят. Но стремномициновата гъбичка, която придружава ларвите, може да нанесе доста поражения. Стремномициновите гъбички се разпространяват по тялото като вирус, атакувайки отслабените ви органи, като например вътрешната гръдна жлеза.


Стремномициновата гъбичка не е просто досадна, като Candida (дрождеподобна гъбичка). Стремномициновата гъбичка създава протеаза (белтък, който смила белтъка). Тя изяжда nucleic acid bases, адеин и хипоксатин; тя произвежда нитрати от нитрати; амоний от вашата урея; тя има силно подтискащо действие върху Т-клетките. Това не е обикновен нашественик, въпреки че присъства в почвата навсякъде около нас.

Докато не убиете всяко зрънце от ехинококовия пясък и всякакви други останали защитени ларви, вие не можете да оздравеете напълно.

В същото време, мехурът не бива да се отваря, за да не може пакостникът да излезе навън, а просто да се проникне в него, за да се убие съдържанието му. За щастие открихме комбинация от две неща, които са способни да проникнат няколко слоя мембрани, за да убият ларвите, които се крият вътре, както и вплетените яйца. Те се наричат цистеин и богатия на озон зехтин. Ще ги обсъдим по-подробно малко по-късно. Но най-напред: има ли други паразити, които оцеляват след нашите изследвания? Да, има. Глистите.

Ако не се почувствате по-добре след лечебната програма, ко-ензим Q10 и лечението със Запер, може да заключите, че имате или остатъци от тении или оцелели яйца от глисти.

Любопитния случай с глистите

Глистите нападат хора и животни от единия до другия край на планетата. Няма да сгрешим, като кажем, че всички котки и кучета ги имат и всички хора ги имат от време на време. Домашните животни и хората имат различни разновидности на глисти, но въпреки това могат да приютят и други разновидности. Конете имат т.н. Ascaris magalocephala (глист мегацефалик). Прасетата пък имат Ascaris suum (глист суум). При хората тази разновидност се нарича Ascaris lumbricoides (лумбрикоиден глист). Глистите не се залепват за вас, те почти не се движат. Те просто лежат неподвижни във вашите органи, като поглъщат хранителни вещества и постепенно снасяйки яйца.
Когато убиете глисти с помощта на Запера или с билкова рецепта, те са смъртно ранени. Те умират, но яйцата вътре в тях не. Те са били защитени. Само ден по-късно тези яйца започват да напускат умиращия червей. Скоро пълчища от яйца започват да се разпространяват из цялото ви тяло.

След още 24 часа, те започват да снасят ларви. Можете да проследите това с помощта на Синкрометърът или тестов слайдер на яйца, ларви, и зрели червеи.

Вие, разбира се, провеждате лечение със Запера и билкови вещества, предназначени да убиват паразити. Но те отново не могат да проникнат в самата сърцевина на глиста и да унищожат това, което се крие вътре. Може да минат седмици преди мъртвите глисти да се разпаднат напълно, така че да не е възможно повече яйца да намират убежище вътре.

Със сигурност вие ще помислите, че малкото яйца на глисти, които са успели да избягат в тялото ви, не могат да нанесат големи поражения, тъй като цялостния проблем е бил почти разрешен. Това, обаче, не е така. Тези яйца могат да нанесат по-голяма вреда от самите червеи. Техните яйца водят със себе си три важни патогена, които се разпространяват по цялото ви тяло: Rhizobium leguminosarum, Mycobacterium avum/intracellulare, и вируса на простудата Adenovirus. Голямо количество от тези са отговорни за нощните изпотявания. Когато и последното яйце от глист изчезне, тогава и тези патогени изчезват, и следващите нощи няма да бъдат белязани от изпотявания. Ако нощните изпотявания се появят отново, тогава знайте, че отново имате яйца от глисти. И след 24 часа, освен ако не ги убиете, те ще снесат ларви и целия цикъл ще се завърти отново.

Отнема около три седмици големи паразити като ларви от глисти и тении да се разпаднат напълно и вашите тъкани да бъдат напълно изчистени. Ако яйца или главички на тении продължат да се отделят, цикълът на инфекцията не може да бъде прекъснат. За щастие, двете неща, които могат да проникнат в ларвите на тениите, могат да проникнат и в глистите и да ги разчистят, независимо дали са мъртви или не.

Да удушим бродещите паразити

Предлагаме ви Програма за окончателно пречистване, предназначена както за ларви от тении, така и за оцелели яйца от глисти:
Зареден с озон зехтин, три супени лъжици, които се взимат сутрин,
Л-цистеин, 500 мг, 3 капсули два пъти на ден. Не ги взимайте, преди да са минали пет часа от дозата зехтин, защото те могат да неутрализират действието на зехтина.
Купете си малък озонатор, който да зарежда с озон зехтина.

Можете лесно да заредите зехтин с озон. Купете си озонатор и малка бутилка зехтин. Изсипете около един инч (2,5 см от бутилката). Прикачете вентилатор към маркуча на озонатора и го пуснете до дъното на бутилката със зехтин. Изберете керамичен или дървен вентилатор, от тези, които продават във всеки зоомагазин; пластмасовите вентилатори изпускат бензин. Мехурчетата могат да предизвикат бълбукане, в реултат на което зехтинът може да започне да прелива от бутилката. В такъв случай, добавете още малко зехтин. Включете озонатора преди да потопите маркуча в бутилката. Добавяйте озон в продължение на 20 минути или повече. Когато сте готови, затворете бутилката и я сложете за съхранение във фризера, докато дойде моментът да я използвате. Зехтинът лесно се разтопява, ако това се налага. След пет дни употреба, озонирайте отново, за да възстановите действието му. Дали и други видове олио ще имат същия ефект? Възможно е. Въпреки това не съм ги изследвала, тъй като всички те съдържат бензинови замърсители.
 
Заредения с озон зехтин не дава никакви видими странични ефекти, но с него не трябва да се прекалява. Взимайте само определената доза. Човек може да предположи, че озонът може да премине от зехтиновите молекули към вашите мастни молекули, предизвикайки преждевременно стареене. За щастие, дозата е малка и може да бъде насочена към нашествениците, преди да се насочи към вас.

Цистеинът трябва да бъде Л-разновидност, а не Д-цистеин, което е необичайно. Може да бъде цистеинов хидрохлорид или просто свободен цистеин.

Тази добавка може да ви причини странични ефекти, вероятно заради свойствата си да прониква в паразити. Ако имате сериозни странични ефекти, намалете дозата. Дори ако направите това, не я поемайте повече от три седмици. Повечето хора не проявяват странични ефекти. Но колкото повече паразити имате, толкова повече странични ефекти може да се проявят: умора, загуба на апетит, гедене. Запомнете, животни, които са били подложени на лечение против паразити, също развиват подобни симптоми. Все още не съм открила начин да противодействам на тези симптоми, затова е важно да пиете много вода, докато взимате добавката, също така витамини С и Е от 400 мг, по един на ден. Витамин Е ще неутрализира свръхокисляването, причинено временно от заредения с озон зехтин. Взимайте витамин Е два часа или повече след зехтина, за да сте сигурни, че свойствата на зехтина няма да бъдат изгубени. Също така, набавяйте си малко основа с помощта на Ѕ чаена лъжица сода за хляб преди лягане, тъй като всички сярни съединения имат киселинен ефект върху вас. Въдете търпеливи. Обикновено, всички странични ефекти изчезват след няколко дни, но при по-сложни случаи това може да отнеме седмица. Не забравяйте да поемате храна редовно, независимо от липсата на апетит. Не трябва да позволявате да сваляте килограми, дори и за една седмица. Една капсула от витамин B1 от 500 мг с всяко хранене ще ви възвърне апетита.

Цистеинът има и други важни предимства. Той неутрализира действието на радиацията, на която всички ние сме изложени тук на земята, известна като „земна радиация”. Това може да обясни защо при животни, които са приемали цистеин, се е наблюдавало значително удължаване на живота. Цистеинът е обезвредител на тежки метали, може би заради образуването на глутатион. Той е предшественик на глутатиона и заслужава постоянно място в списъка ви с добавки.

Въпреки това, не бива да прекалявате с приемането на цистеин. След като сте взимали по шест капсули в продължение на три седмици (плюс сода за хляб преди лягане), спрете с него за една седмица.

Ако симптомите ви се завърнат или не изченат напълно, можете да приемете, че няколко яйца са се измъкнали или че имате изключително упорити тении. Можете съвсем спокойно да удвоите дозата на заредения с озон зехтин. Нито един глист или тения не може да оцелее след това цялостно лечение. Само повторна инфекция може да ги върне обратно към вас. Въпреки че няма никакви странични ефекти, не поемайте тази доза всеки ден. Но може да я прибавите към вашата седмична поддържаща програма (включително витамин Е).





Гласувай:
0



1. анонимен - Are you as frustrated why your website traffic is low?
21.10.2012 03:54
Are you as frustrated why your website traffic is low?

What if there was simple wordpress seo plugin which can drive your bin4eto.blog.bg wordpress website traffic from zero to 55000 visitors/month...??

Don't believe see proof here: http://wp-seo-pressor.com

Google keeps changing it’s algorithm and knocking sites our of prime positions resulting in an immediate drop in sales…

…It really gets me frustrated!

I’d even moved all my sites across to wordpress (because that’s what google says is the best platform) and the results were only slightly better.

That was until I found WP SEO Pressor, it’s a simple plugin you can use to get #1 rankings in search engines and get free laser targeted traffic for your website…

…YEP that’s right, I installed it and started to get some incredible results, check them out here:

http://wp-seo-pressor.com

I noticed that your site bin4eto.blog.bg sits on wordpress and that this could possibly help you out…

…all you gotta do is install it and follow the steps you can see how I did it here:

http://wp-seo-pressor.com

Let me know how you go…

Regards, Kevin
цитирай
2. анонимен - Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your bin4eto.blog.bg website
21.10.2012 15:56
… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your bin4eto.blog.bg website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days…

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-booster.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-booster.com

Take care - your friend Chris
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bin4eto
Категория: Тя и той
Прочетен: 58383
Постинги: 23
Коментари: 5
Гласове: 21
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930