Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 12:47 - Доган:джибрите ми говорят, гръцко ще стане
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3004 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 28.05.2012 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От години медиите превръщат в новини налудничавото бръщолевене родните ни политици. Това е много нечестно към блогърите, понеже те са по-луди... Преди седмица политическата Касандра, вмирисана на джибри (Ахмед Доган) избълва страшна прогноза за предсрочни избори тази година и тя допадна много на медиите ни, защото те както и гаргите харесват пъстрите неща без значение какво са от къде идват, особено пък и ако са вкусни.

Но изглежда Доган е сложил тази си нелепа прогноза в графа "фантастика", защото вчера заопява друго мрачнo  предсказване изсмукано от джибрите, но сценария вече е с нормални избори. На събора на Демир Баба Теке той се опита да уплаши  хората, че на изборите догодина можело да се появят РАДИКАЛНИ ЛЕВИ НАСТРОЕНИЯ и да ни се случи страшния ГРЪЦКИ СЦЕНАРИИ, защото хората ще се възползват от правото си на глас. УУУЖАС, демокрация!!! 

Освен това Доган говорил за демагогията и популизъма на ГЕРБ. Е, поне Бойко Борисов не му трябва цяла седмица за да си промени мнението, а половин ден. А медиите ни, жадни за нещо сочно извън прогнозата за времето, се нахвърлиха на тази "новина", без обаче да споменат и дума за напълно различната му миналоседмична прогноза. 



Тагове:   ДПС,   медии,   Ахмед Доган,


Гласувай:
7



1. chavdar01 - СПОРЕД МЕН "ОПИПВА ПОЧВАТА".
27.05.2012 14:32
ЗА ДА ВИДИ КАКВИ СА НАСТРОЕНИЯТА.
ИНАЧЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИСЛИ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.
НА КОЙ МУ СЕ ИЗПУСКА КОКАЛА?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810132
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094